Preventivno-socijalizacijske radionice

Osmijeh, veselje i zidovi šareni,
u njoj su dobrodošli veliki i maleni!
Kroz pjesmu, crtež i ples svijet istražuju,
jedni druge uvijek rado osnažuju.
Uvijek spremna i za avanture nove,
Dječja kuća Borovje to čarobno mjesto se zove!

Draga djeco,

volite li pjevati, plesati, crtati, glumiti, istraživati ili pričati strane jezike? Pozivamo vas da svoje slobodno vrijeme provedete radeći upravo ono što najviše volite, na radionicama u Dječjoj kući Borovje!

Bez obzira na to idete li u vrtić ili školu, uključite se u našu plesnu, kazališnu ili likovnu radionicu, učite strane jezike, uđite u znanstveni svijet Malih istraživača ili otputujte u čaroban svijet s našim Veselim putnicima! Nudimo vam šaren izbor kreativnih radionica gdje se u slobodno vrijeme možete družiti s vršnjacima, zabavljati i smijati!

Dječja kuća Borovje nalazi se na adresi Bože i Nikole Bionde 7 u Zagrebu. Možete nas nazvati na broj telefona 01 6112 758 ili nam pisati na djecjakuca@hrabritelefon.hr.

Više o radionicama

Upisi u radionice su na početku svake školske godine, a svake godine nudimo nove  zanimljive radionice (možete se javiti i tijekom školske godine). Neke od radionica su Mali istraživači, Mali Englezi, Mali geografi, Zabavni Mix, a nudimo i mnoge druge u kojima možete crtati, pjevati, izrađivati predmete i provoditi slobodno vrijeme u smijehu i zabavi!

U Dječjoj kući obilježavamo i važne datume u godini kao što su Dan planeta zemlje, Međunarodni dan djeteta, Majčin dan… Svake godine organiziramo tradicionalni maskenbal, posjećujemo kazališta, zoološki vrt….

Na kraju školske godine imamo završnu priredbu na kojoj kada pokazujemo mamama, tatama, bakama, djedovima, prijateljima što smo radili cijelu školsku godinu!

Svaka radionica odvija se jednom tjedno, traje 60 minuta, i u svakoj sudjeluje do 10 djece.

Radionice vode naši volonteri i volonterke – studenti i studentice koji zajedno s djecom osmišljavaju što će sve raditi na radionicama. Uvijek se super zabavljamo, učimo nešto novo i družimo se!

DOBRODOŠLI! Veselimo se zajedničkom druženju!