Radionice osnaživanja za djecu razvedenih roditelja

Roditelji ti se često svađaju i teško ti je slušati njihove svađe? Više ne žive zajedno? Tata želi da mami preneseš neke poruke? Mama te moli da nagovoriš tatu da se pomire? Nelagodno ti je razgovarati s jednim roditeljem, kada je drugi prisutan? Ne želiš ići kod drugog roditelja?

Sve su ovo pitanja koja si postavljaju djeca čiji se roditelji razvode ili su se razveli, ali se i dalje svađaju. Ove radionice mogu ti pomoći da bolje razumiješ i prihvatiš promjene u obitelji, kao i da izraziš svoje osjećaje uz podršku svojih vršnjaka koji imaju slične poteškoće kao i ti. Osim toga, na radionicama ćeš imati priliku upoznati svoja prava i kako reći roditeljima reći svoje potrebe kada te stavljaju u središte međusobnog sukoba.

Kako izgledaju radionice i kada se odvijaju?

Tijekom radionica koristimo se različitim kreativnim tehnikama poput različitih igara, crtanja i igranja uloga koje će ti pomoći da u opuštenoj atmosferi podijeliš s drugima sve što želiš.

Na radionice se možeš prijaviti ako imaš između 8 do 12 godina. Broj članova u grupi je minimalno 3, a maksimalno 8. Prijaviti se možeš, u dogovoru s roditeljima, putem e-maila savjetovaliste@hrabritelefon.hr ili na broj telefona 01 6117 190.

Radionice su besplatne!

Veselimo se zajedničkom druženju!